Sign & Display

Unieke kenmerken van honingraatpanelen

Beelite honingraat panelen zijn 100% recycleerbaar en wordt gelijmd op waterbasis. Elke kwaliteit kan door een van onze partners bedrukt worden.

Binnen de standaard diktes van 10mm en16mm kunnen we de Beelite panelen reeds op maat leveren vanaf 250m². Bovendien is uw maatwerk beschikbaar binnen de 5 à 10 werkdagen na bestelling.

We bieden u een 2D- en een 3D-variant van ons honingraatkarton; De 2D variant is geschikt voor vlakke creaties en lichte constructies, voor complexe creaties en zware constructies kiest u voor de 3D variant.

Beelite-panelen zijn 100% recycleerbare platen, met een kern van honingraatkarton en een drukklare papieren buitenlaag geschikt voor talloze toepassingen. En een duurzaam en ecologisch alternatief.

Duurzaam honingraat karton voor alle toepassingen

Duurzaam honingraat karton voor alle toepassingen

100% recycleerbaar

Duurzame honinggraat-panelen voor POS-toepassingen: toonbankdisplay, product display, reclame display ... Naast de verpakkingsoplossingen produceert Europal ook Beelite, een wit paneel uit honingraatkarton, bestemd voor indoor 'Sign & Display' toepassingen.

Van honingraatkarton naar een eye catching display

BEKIJK HIER HOE BEELITE BEDRUKT WORDT

Toepassingen Sign & Display

Beelite kan ingezet worden voor zeer uiteenlopende toepassingen:
Beurzen en events - displays - decoratie en meubels - innovatieve verpakkingen - signalisatie - partytafel

Sign & display karton nodig? Vraag naar de formaten.

Vrijblijvende offerte
U had graag meer informatie ontvangen rond dit product of u wenst een vrijblijvende offerte op te vragen? Geen enkel probleem, laat uw gegevens hier achter en wij contacteren u.

Avenue Anne Franck 5 
B-7700 Moeskroen 
België

E: sales@europal-packaging.com
T: +32 (0)56 78 25 70