Verpakkingsoplossingen

Verpakkingen voor transport

Eurocarton Golfkarton Europal

Eurocarton

Golfkarton

Wij kunnen een brede waaier aan Fefco-types aanbieden, van enkele golf tot 3-golf, met specialiteiten zoals octabins en heavy duty verpakkingen.

Honeypal honingraatkarton Europal

Honeypal

Honingraatkarton

Honeypal is een uitstekende oplossing voor hedendaagse transportverpakkingen als buffer of afdekplaat. Gering gewicht enerzijds, sterkte, schobabsorberend en draagkracht anderzijds. Dit zijn ongetwijfeld de meest in het oog springende eigenschappen van de zeshoekige honingraatstructuur.


Europal Corner hoekbescherming

Europal Corner

Hoekbescherming

Onze Europal hoekprofielen bieden een uitstekende oplossing voor het transport van grootverpakking en bescherming van op pallet gestapelde goederen. De hoekbeschermers zijn bovendien beschikbaar in standaard en unieke XL afmetingen.Europal Constructieve verpakking

Constructieve verpakking

XL Verpakkingscombinaties

Europal Packaging onderscheidt zich via unieke XL verpakkingscombinaties, steeds op maat gemaaktEuropal Kartonnen Paletten

Kartonnen paletten

Uitvoering op maat

Kartonnen paletten zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerd papier, zodat ze niet milieu belastend zijn. Door hun speciale behandeling is schimmelvorming niet mogelijk en daardoor zijn ze divers inzetbaar.

Europal E-Commerce verpakking

E-Commerce verpakking

E-compackaging

Uw producten, onze verpakking. Ieder product heeft een passende verpakking nodig. Daarom bieden wij 140 flexibele oplossingen. Voor ieder geval de juiste verpakking. Ook voor u!

Totaal oplossingen: grootverpakkingen, kitboxen, octabins of eenvoudige dozen van fijne tot driegolf karton voor investeringsgoederen, industrie, pharma, diepvries, home & decorations & KMO‘s.

Honingraatkarton is een uitstekende oplossing voor hedendaagse transportverpakkingen. Gering gewicht enerzijds, sterkte, schokabsorberend en draagkracht anderzijds.

Onze Europal hoekprofielen bieden een uitstekende oplossing voor het transport van grootverpakking en bescherming van op pallet gestapelde goederen.

Voorgemonteerde kitboxen winnen tijd en geld voor u! Met houten (ISPM behandeld) of kartonnen pallet.

Kartonnen paletten zijn ultralicht, eco-vriendelijk, vlot recycleerbaar, geen splinters. Ideaal voor lichte producten en luchtvracht.

U bent op zoek naar snelle, veilige en professionele verpakkingsoplossingen, postdozen of verpakkingsmateriaal voor uw e-business?
Europal Packaging biedt een breed gamma verpakkingen voor webshops, webwinkels, online verkoop en e-Commerce bedrijven.

Vindt u niet wat u zoekt?

Contacteer ons voor verpakkingsoplossingen op maat. Wij denken mee met u.

Verpakking innovatie Europal

Innovatie centrum

Kopie & Paste, een audit, een innovatieve oplossing of zelf het product destructief aanpassen voor jouw verpakkingsoplossingen. Wij houden steeds de totale kost van uw verpakking in ons achterhoofd. Zo innoveren wij continue onze bestaande verpakkingen om de koolstof voetafdruk te verminderen en minder materiaal te gebruiken, zonder in te boeten aan kwaliteit en stevigheid. Onze visie: think in other boxes! Wens je op de hoogte te blijven van onze innovaties?

Specifiek verpakkingsontwerp of productinformatie?

Vrijblijvende offerte
U had graag meer informatie ontvangen rond dit product of u wenst een vrijblijvende offerte op te vragen? Geen enkel probleem, laat uw gegevens hier achter en wij contacteren u.

Avenue Anne Franck 5 
B-7700 Moeskroen 
België

E: sales@europal-packaging.com
T: +32 (0)56 78 25 70