Nieuws

  • Geschreven door:
  • 15/02/2018
  • Verpakkingen

Geef uw goederen de bescherming die ze verdienen


Goederen krijgen het tijdens het transport soms zwaar te verduren. Nog meer in de winter, wanneer de koude om extra bescherming vraagt.

 Op zoek naar tips om uw goederen pico bello bij uw klanten te laten aankomen? Volg de gids!

Kies de juiste verpakking

Een kartonnen doos moet stevig en van goede kwaliteit zijn. Dat spreekt voor zich. Daarnaast moet u ook kiezen voor het juiste type karton. Europal biedt dozen op maat in verschillende diktes golfkarton, voor verschillende soorten goederen. Daarnaast beschikt Europal ook over standaardverpakkingen binnen het e-commerce gamma. Zo kunnen wij voldoen aan uw behoeften en u aan die van uw klant. 

Daarnaast investeren wij continu in verdere verpakkingsoptimalisatie. Samen met onze R&D afdeling bestuderen en implementeren we de beste oplossingen op vlak van grondstoffen, materialen, afmetingen ... Dat is duurzamer en kostenefficiënter voor iedereen in de supply chain.

Zo ontwikkelden we onderstaande verpakking specifiek gemaakt voor het verpakken van automobiel onderdelen en – accessoires. 

Verpakkingsoptimalisatie kartonnen dozen automobiel sector

Onze verschillende types golfkarton beantwoorden aan de meest strikte eisen inzake kwaliteit, service en milieu. Of u nu lichte of zware goederen, levensmiddelen, industriële of breekbare producten moet versturen: ons team van experts staat voor u klaar met advies. Zo kunnen uw goederen in optimale omstandigheden worden verpakt en vervoerd.

>> Lees meer over ons golfkarton of contacteer ons voor advies op maat

Bescherming zit soms in een klein hoekje

Met kartonnen hoekprofielen worden uw producten nog beter beschermd tegen impact, doorbuigen of insnijden tijdens het transport. Bovendien bespaart u op gewicht, transportvolume, CO2 en afval. Europal werkt met een ECO 2.0 ontwerp. Dat biedt nog meer bescherming en is ecologisch én economisch. 

>> Lees alles over de ECO 2.0 hoekprofielen

Voorzie buffers en afdekplaten

Dozen kunnen vele duizenden kilometers reizen voordat ze hun bestemming bereiken. Voorkom beschadiging van producten door het gebruik van honeypal. Dat is een licht en milieuvriendelijk materiaal dat tegelijk de nodige bescherming biedt en een draagkracht tot 35 000 kg/m² heeft. Ideaal dus om als buffer, afdekplaat, tussenleggers, vlonders, … te gebruiken.

>> Ontdek de op maat gemaakte en standaardtoepassingen van Honeypal

Doe beroep op een specialist

De juiste verpakkingsoplossing vinden is een vak op zich. Doe daarom altijd beroep op een specialist. Bij Europal denkt onze R&D afdeling met u mee en gaan we tot het uiterste om u de ideale transportoplossing te bieden. Zo ontwikkelen wij samen innovatieve verpakkingsontwerpen standaard alsook op maat.

Een vraag? We helpen u graag verder.