Nieuws

Actualiteit
Europal Packaging zal 40 nieuwe medewerkers aanwerven op zijn toekomstige site in Blandain
  • 14/11/2019

Europal Packaging zal 40 nieuwe medewerkers aanwerven op zijn toekomstige site in Blandain


Europal Packaging is een familiebedrijf dat meer dan 70 jaar geleden is ontstaan. Het bedrijf is gevestigd in Moeskroen en is nu een referentie in de productie van pallets en kartonnen dozen. De productiecapaciteit zal binnenkort verhoogd worden dankzij de bouw van een nieuwe fabriek op het industrieterrein van Blandain.

Actualiteit
Visualisastie van nieuwe gebouwen van Europal Packaging in Doornik
  • 18/09/2019

Europal Packaging bouwt hypermoderne en verticaal geïntegreerde fabriek in Doornik


In het kader van haar strategisch plan 20/25, bouwt het in Moeskroen gevestigde verpakkingsbedrijf Europal een tweede site in Doornik, op de industriezone van Blandain.

Actualiteit
Fietsen ten voordele van kinderen in het buitengewoon onderwijs
  • 20/06/2019

3e Europal Cycling Challenge 2019, fietsen ten voordele van kinderen in het buitengewoon onderwijs


KORTRIJK / DEINZE / NEVELE / ZULTE - Op zaterdag 29 juni 2019 kan je een prachtige route fietsen voor het goede doel. Kurt Dhaene en zijn medewerkers organiseren dan voor de derde keer de Europal Cycling Challenge. Vorig jaar waren er twee afstanden, 85 en 140 km. Dit jaar komt er een derde mogelijkheid met 50 km. Zij zorgden er ook nu weer voor dat het perfecte routes zijn voor zowel de beginnende wielertoerist als voor de echte Flandriens. Deelnemers steunen tegelijk de stichting VIBLO-Leieland in Deinze, een school voor buitengewoon onderwijs. De tweede editie trok ongeveer 200 deelnemers. Nu rekent Kurt Dhaene op (veel) meer aan de start in Heule.

Verpakking
Trees with FSC label
  • 22/11/2018

FSC: duurzaam omgaan met natuurlijke grondstoffen


Ook in de verpakkingsindustrie is bewust omspringen met natuurlijke grondstoffen belangrijk. Daarom start Europal Packaging de FSC-certificering voor golfkartonnen verpakkingen op.

Verpakking
Manager in magazijn
  • 25/09/2018

Gegarandeerde levertermijnen, logisch toch!


Europal Packaging levert kartonnen dozen op maat binnen 72 uur. Dat garanderen we u. Het hele jaar door kunt u op ons rekenen.

Verpakkingen
Duurzaamheid, ook in uw verpakkingen
  • 16/05/2018

Duurzaamheid, ook in uw verpakkingen


In de wereld van fast shopping wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Niet alleen voor klanten, maar ook bedrijven zijn gemotiveerd om hun groen steentje bij te dragen. Het loont immers om in te zetten op milieuvriendelijke oplossingen, van verpakking tot transport.

Verpakkingen
E-commerce in België, booming business!
  • 17/03/2018

E-commerce in België, booming business!


Shoppen doen we al lang niet meer alleen in buurtwinkels. Dankzij het internet winkelen we voortaan globaal. Producten van over de hele wereld binnen handbereik: e-commerce is booming business, ook in België.

Verpakkingen
Bescherming goederen kartonnen doos
  • 15/02/2018

Geef uw goederen de bescherming die ze verdienen


Goederen krijgen het tijdens het transport soms zwaar te verduren. Nog meer in de winter, wanneer de koude om extra bescherming vraagt.