Nieuws

2018

Verpakking
Trees with FSC label
  • 22/11/2018

FSC: duurzaam omgaan met natuurlijke grondstoffen


Ook in de verpakkingsindustrie is bewust omspringen met natuurlijke grondstoffen belangrijk. Daarom start Europal Packaging de FSC-certificering voor golfkartonnen verpakkingen op.

Verpakking
Manager in magazijn
  • 25/09/2018

Gegarandeerde levertermijnen, logisch toch!


Europal Packaging levert kartonnen dozen op maat binnen 72 uur. Dat garanderen we u. Het hele jaar door kunt u op ons rekenen.

Verpakkingen
Duurzaamheid, ook in uw verpakkingen
  • 16/05/2018

Duurzaamheid, ook in uw verpakkingen


In de wereld van fast shopping wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Niet alleen voor klanten, maar ook bedrijven zijn gemotiveerd om hun groen steentje bij te dragen. Het loont immers om in te zetten op milieuvriendelijke oplossingen, van verpakking tot transport.

Verpakkingen
E-commerce in België, booming business!
  • 17/03/2018

E-commerce in België, booming business!


Shoppen doen we al lang niet meer alleen in buurtwinkels. Dankzij het internet winkelen we voortaan globaal. Producten van over de hele wereld binnen handbereik: e-commerce is booming business, ook in België.

Verpakkingen
Bescherming goederen kartonnen doos
  • 15/02/2018

Geef uw goederen de bescherming die ze verdienen


Goederen krijgen het tijdens het transport soms zwaar te verduren. Nog meer in de winter, wanneer de koude om extra bescherming vraagt.

Verpakkingen
Kartonnen valentijnsverpakkingen e-commerce
  • 22/01/2018

Bestel tijdig uw verpakkingen voor Valentijn!


Het is weer bijna zover: Valentijn staat voor de deur! Het feest van de liefde waar iedereen, jong en oud, het toch wel wat warm van krijgt.