Proud to support your business with our innovative packaging solutions

Bedankt voor jullie harde inzet!

Wij willen iedereen bij Europal & Beelite bedanken voor jullie harde inzet, flexibiliteit en positiviteit tijdens deze onzekere periode! Het is mede dankzij jullie dat we Europal alsook Beelite draaiende mogen houden, en we zijn jullie daar enorm dankbaar voor. Van harte dank!

Europal zoekt talent en ambitie

Ready to join team Europal?

Duurzaam ondernemen met FSC en Europal Packaging

Ecologisch bewustzijn is belangrijk, ook als onderneming. Hoe wij onze groene stempel zetten in de verpakkingsindustrie ontdekt u hier.

Lees meer Meer over ons

Gegarandeerde levertermijnen, logisch toch!

Europal Packaging levert kartonnen dozen op maat binnen 72 uur. Dat garanderen we u. Het hele jaar door kunt u op ons rekenen.

Lees meer Contact

In the picture: Europal kit Box

Deze eenvoudige en efficiënt te gebruiken kit bestaat uit een pallet, doos, huls en deksel. Een "all-in-one" constructieve verpakkingsoplossing.

Ontdek onze Kit Box Ontdek onze verpakkingen

Duurzaamheid, ook in uw verpakkingen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, van transport tot verpakking. Ontdek hoe Europal Packaging duurzame verpakkingen inzet en wat dat kan betekenen voor uw bedrijf.

Lees onze blog! Ontdek onze verpakkingen

E-commerce in België, booming business!

Bezoek onze netstore met e-commerce assortiment

Producten van over de hele wereld binnen handbereik: e-commerce is booming business, ook in België. Kleine webshops kennen steeds meer succes. Hoe de juiste verpakking webwinkels een boost geeft, ontdekt u in deze blog.

Lees onze blog! Ontdek onze netstore

Fastest Boxmaker, and much more

Wij garanderen u productie & levering binnen de 72u voor golfkarton verpakkingen op maat.

Aanbod 72U Contact

Uw logistiek? Onze expertise!

Op zoek naar meer efficiëntie? Zet logistiek slim in en optimaliseer zo uw werkprocessen.
Europal Logistics, lid van de D.I. Group, ondersteunt uw inbound supply chain vanuit Oostende, Dottenijs en Moeskroen.

Europal Logistics Contact
  • Geschreven door:
  • 20/06/2019
  • Actualiteit

3e Europal Cycling Challenge 2019, fietsen ten voordele van kinderen in het buitengewoon onderwijs


KORTRIJK / DEINZE / NEVELE / ZULTE - Op zaterdag 29 juni 2019 kan je een prachtige route fietsen voor het goede doel. Kurt Dhaene en zijn medewerkers organiseren dan voor de derde keer de Europal Cycling Challenge. Vorig jaar waren er twee afstanden, 85 en 140 km. Dit jaar komt er een derde mogelijkheid met 50 km. Zij zorgden er ook nu weer voor dat het perfecte routes zijn voor zowel de beginnende wielertoerist als voor de echte Flandriens. Deelnemers steunen tegelijk de stichting VIBLO-Leieland in Deinze, een school voor buitengewoon onderwijs. De tweede editie trok ongeveer 200 deelnemers. Nu rekent Kurt Dhaene op (veel) meer aan de start in Heule.

Wielertoeristen brengen sport en geschiedenis samen

De Europal Cycling Challenge slingert je door volledig uitgepijlde wegen in het prachtige West-Vlaamse heuvelland en zet op deze manier enkele ‘plugstreets’, gekend van Gent-Wevelgem, in de kijker. In deze regio zijn er onverharde, vernieuwde stukjes weg die verwijzen naar de Groote Oorlog.  Fietsend op deze wegen breng je een soort eerbetoon aan alle slachtoffers van WO I. Jouw fietsinspanning krijgt zo een dubbele extra dimensie: in een historisch kader én voor het goede doel.

VIBLO-Leieland Deinze

VIBLO-Leieland is een school voor buitengewoon onderwijs in Deinze. De school zal met de dotatie van Europal Cycling Challenge tablets aankopen die bedoeld zijn voor de prikkelarme klasje voor leerlingen met autisme. VIBLO-Leieland werd opgericht in 1968 en verzorgde aanvankelijk het onderwijs voor kinderen met een type 1-attest. Gaandeweg groeide de school en wordt nu ook onderwijs voor kinderen met een type 8, type 9 en kinderen met autismespectrumstoornissen (ASS) aangeboden.

Het is van maatschappelijk belang om deze kinderen vertrouwd te maken met verschillende ICT-toepassingen. Dit gaat over het leren gebruiken van vaste computers en laptops, het aanbrengen van basisvaardigheden in het eenvoudig programmeren, leren typen met 10 vingers tot het gebruik van tablets.

Aangezien deze werkmiddelen graag en intensief gebruikt worden, zoekt de school naar extra middelen om het aantal tablets binnen de school zoveel mogelijk uit te breiden. Europal Cycling Challenge wil hier graag haar steentje toe bijdragen. Ook Driespoort Shopping Deinze sponsort en zet haar media-kanalen in om dit lovend initiatief bekend te maken bij het grote publiek. De technische assistentie wordt verzorgd door Kortweg Cycling Travel.

Fietsen ten voordele van kinderen in het buitengewoon onderwijs
Van links naar rechts: Peter De Maertelaere en Pascal Raes van VIBLO Leieland en Patrick Clauwaert, Guy Peirens en Kurt Dhaene van Europal Cycling Challenge 2019.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 29 juni 2019 vanaf 7.30 u
Waar: start- en aankomstplaats in het sportcentrum De Wembley, Moorseelsestraat 144 in 8501 Heule.
Prijs: Leden van Wielerbond Vlaanderen en de Vlaamse Wielrijdersbond (lidkaart meebrengen) krijgen een korting van €2 en betalen €5. Niet-leden betalen €7, voor een dagvergunning en verzekering.
Inschrijven: enkel ter plaatse, vanaf 7.30 u tot 10 u (145 km) en vanaf 7.30 u tot 13 u (50 en 85km)
Meer info via Kurt Dhaene - 0477/ 70 25 74 - kurt.dhaene@europal-packaging.com